Pachete foto-video

Nunta
 
   La pachetele foto se asigura un fotograf profesionist pe toata durata evenimentului, cu aparate foto full frame (Nikon D 810 sau Canon 5D Mark III) si obiective profesionale Nikon sau Canon (50mm f/1.4, 85mm f/1.8, 14-24mm f2.8, 16-35mm f/2.8, 24-70mm F2.8, 70-200mm f/2.8) pentru obtinerea de fotografii deosebite, de asemenea sunt incluse in pachete sedinta foto in ziua evenimentului, conceptia grafica si prelucrarea fotografiilor pentru albumele digitale, fotografiile fiind la rezolutie maxima editate si arhivate pe DVD personalizat.
   La cerere se poate opta pentru printrarea cu imprimanta profesionala foto de fotografii la sala.
 
    Click pe titlu pachetului pentru exemplu de filmare.
 
Full HD 1 camera
 
FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale, album digital 20 colaje, dimensiune 30x60 (silk, raster sau lucios), coperta din piele naturala, album de buzunar, cutie pentru album.
VIDEO - filmare eveniment 3-4 ore cu o camera, clip de introducere, montaj profesional, generic de final cu albumul foto, sunet stereo din microfonul camerei, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc).
 
Full HD 2 camere - dolby 5.1
 
FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale salvate pe DVD personalizat, album digital cu 20 colaje, dimensiune 25x50 (silk, raster sau lucios), coperta din piele naturala.
VIDEO - filmare eveniment 2-3 ore cu 2 camere (1 cameraman si 1 camera pe trepied doar de la sala), clip de introducere, montaj, sunet dolby surround 5.1, generic de final cu albumul foto, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc).
 
Full HD 2 camere cu macara - dolby 5.1
 
FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale salvate pe DVD personalizat, album digital cu 20 colaje, dimensiune 30x60 (silk, raster sau lucios), coperta din piele naturala.
VIDEO - filmare eveniment 3-4 ore cu 2 camere (2 cameramani) si macara, clip de introducere, montaj, sunet dolby surround 5.1 generic de final cu albumul foto, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc).
 
2 DSLR, macara si steadicam - dolby 5.1
 
FOTO - numar nelimitat de fotografii digitale salvate pe DVD personalizat, album digital cu 20 colaje, dimensiune 30x80 si cutie personalizata, 1 album 15x40, 1 album de buzunar 10x20, sedinta foto in alta zi.
VIDEO - filmare eveniment 4 ore, cu 2 DSLR (Canon 5D Mark III sau Nikon D 810), macara,  steadicam, slider, clip de introducere, montaj profesional, generic de final cu albumul foto, lavaliere la biserica, sunet dolby surround 5.1, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV (5 buc)
 
Alte servicii:
La fiecare pachet standard se pot alege si una sau mai multe din variantele de mai jos:
  • 1 fotograf la mireasa
  • filmare cu steadicam
  • DVD cu toata muzica de la nunta
  • sedinta foto in alta zi.
  • printarea de fotografii la sala 10x15, 15x20 sau magneti.

 

Botez
 
Full HD 1 camera
 
FOTO - se ofera un numar nelimitat de fotografii digitale la cea mai buna calitate, salvate pe DVD-uri personalizate, album digital 15 coaje, dimensiune 30X60, pe hartie foto normala (de tip lucios, silk sau mat), cu coperta laminata.
VIDEO - filmare eveniment 1-2 ore, sunet stereo din microfonul camerei, editare material brut, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV.
 
Full HD 2 camere - dolby 5.1
 
FOTO - se ofera un numar nelimitat de fotografii digitale la cea mai buna calitate, salvate pe DVD-uri personalizate, album digital 15 coaje, dimensiune 25X50, pe hartie foto normala (de tip lucios, silk sau mat), cu coperta piele ecologica.
VIDEO - filmare eveniment 2-3 ore, cu 2 camere (1 cameraman si 1 camera pe trepied), clip de introducere, montaj, sunet dolby surround 5.1, generic de final cu albumul foto, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV 3 exemplare.
 
2 DSLR, macara si steadicam - dolby 5.1
 
FOTO - se ofera un numar nelimitat de fotografii digitale la cea mai buna calitate, salvate pe DVD-uri personalizate, album digital 15 coaje, dimensiune 30X60, pe hartie foto metalica, coperta din piele naturala cusuta pe margine si inscriptionata prin ardere cu laser, plus album de buzunar dimensiune 10x20.
VIDEO - filmare eveniment 2-3 ore, cu 2 DSLR (Canon 5D Mark III sau Nikon D 810), macara, clip de introducere, montaj profesional, generic de final cu albumul foto, sunet dolby surround 5.1, arhivare bluray, DVD si varianta HD pentru calculator sau Smart TV 5 exemplare
 
Alte servicii:
La fiecare pachet standard se pot alege si una sau mai multe din variantele de mai jos:
  • filmare cu steadicam
  • DVD cu toata muzica de la nunta
  • sedinta foto in alta zi.
  • printarea de fotografii la sala 10x15, 15x20 sau magneti.
Oferim servicii foto-video si cu oacazia serbarilor in scoli si gradinite sau orice alte ocazii.
 
 
 

Formular de Contact

Date contactTELEFON:0749.42.87.24
E-MAIL:office@kopeproduction.ro

Refresh


Testimoniale
Am reusit sa vedem filmarea intreaga....nu pe fragmente. Am vazut doar formatul pentru laptop, DVD si BlueRay nu am avut inca unde sa le inecercam. Filmarea ne place cum a iesit va multumim inca o data. Iar albumul este imens si foarte frumos.
Gabriela si Ioan, USA
Buna Miha si Marius,am primit albumele si filmarile...sunt super...f frumoss albumul si filmariile, ne plac mult si melodiile d p fundal....si cea in spaniola bailando...chiar ne-a incantat totul...va multumim mult pt tot....suntem f multumiti d munka voastra....bravoooo
Elena si Robert, Spania
Buna ziua! Multumim pt. album si pt. toate! Nemtii astia au ramas fara cuvinte, toti au zis ca ei asa album n-au vazut niciodata....cd-urile la fel...
Petruta si Ovidiu, Germania